ARTED’in yeni yönetim kurulu belirlendi

Araştırmacı Tıp Teknolojileri Derneği (ARTED) 15. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Genel Kurul’da ARTED’in yeni dönem yönetim ve denetleme kurulları üyeleri belirlendi. Serhan Acar, ARTED Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Güncel Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 19:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Araştırmacı Tıp Teknolojileri Derneği (ARTED) 15. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Genel Kurul’da ARTED’in yeni dönem yönetim ve denetleme kurulları üyeleri belirlendi. Serhan Acar, ARTED Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

 

ARTED seçimli Olağan 15. Genel Kurul toplantısı şubat ayında, İstanbul’da yapıldı. Genel Kurul’da, derneğin yeni dönem yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyeleri belirlendi. Serhan Acar, ARTED Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

 

 

Yeni dönemde, Gürdal Şahin ve Ali Aksoy ARTED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçilirken; Ayhan Öztürk, Yelda Ulu Colin, Ceylan Yokuş, Nilüfer Özkan, Ecehan Ekiz Güvenç, Cem Durukan ve Umut Gökalp yönetim kurulunda yer aldı.

 

ARTED Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Acar, Genel Kurul’da yaptığı konuşmada, sağlık ekosistemi içerisinde tıbbi teknolojilerin ve üyeleri ile birlikte ARTED’in değer yaratma noktasında kilit bir rolü olduğunu ifade etti. Acar, “Bizler sadece ürün ve teknoloji tedarikçisi değil aynı zamanda sağlık sisteminin ve bu sistemin bileşenlerinin de önemli bir paydaşıyız. Pandemi döneminde dahi sunduğumuz desteklere herhangi bir kesinti olmaksızın devam ettik. Eğitim nosyonumuz ve sağlık çalışanları, hastaları, sağlık hizmeti sağlayıcısı kurumları, karar vericileri destekleyen çalışmalarımız ile insan yaşamına, ekosisteme değer katıyoruz. ARTED olarak üyelerimiz ile birlikte Türkiye’de sağlığı, sağlığa erişimi daha iyi hale getirmek ve yeni teknolojileri dahil etmek üzere çalışıyoruz. Bundan sonrası için de ülkemizin sağlık ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaya tüm gücümüzle devam edeceğiz.” dedi.

 

ARTED Denetleme Kurulu ise Erhan Kemal Eray, Bülent Gezer, Umut Meriç, Vecihe Özek, Seda Üzün Doyduk ve Kıvılcım Erdoğan isimlerinden oluştu.

 

 

 

ARTED Hakkında

Araştırmacı Tıp Teknolojileri Üreticileri Derneği (ARTED), hastaların uzun ve sağlıklı bir hayat sürmelerini sağlamak için sağlık sorunları ve sakatlıkların tanısı, tedavisi, izlenmesi, yönetimi ve hafifleterek giderilmesi amacıyla kullanılan medikal ürünler, teknolojiler, ilgili hizmetler ve tedavileri (Medikal Teknoloji) geliştiren, üreten ve pazarlayan üye kuruluşlarını temsil etmektedir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.