Ömer Arısoy'a The İstanbul'dan Tam Destek!

Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy derneklerin yanı sıra ilçede bulunan siteleri de ziyaret etmeye devam ediyor. The İstanbul'a ziyaretinde büyük destek gören Arısoy, hizmetlere daha da hızla devam edeceklerini söyledi.

Güncel Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 13:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Zeytinburnu belediye başkan adayı Ömer ARISOY hizmete devam ve destek turları çerçevesinde Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Evleri sakinlerini ziyaret etti.

Site Yöneticisi Av. Tamer Çetin ve ZİAD Başkanı Ayhan Özsoy ve Ak Parti Meclis Üyesi Yunus Küçük'ün de katıldığı toplantı çok verimli geçti.

Site sakinleri Çarpıcı deresinin kokusundan ve sivrisineklerden şikayetr ederken Başkan Arısoy, İBB'ye zamanı gelmeden defalarca başvuru yaptıklarını ancak bir sonuç alamadıklarını belirtti. 

Buna rağmen sonuç alıncaya kadar devam edeceklerini, yani Çırpıcı deresinin mart ayından önce ilaçlanması sonuçlanana kadar   sorunun takipçisi olacaklarını belirtti.

Site sakinleri, gençlere verilen spor ve kültür etkinliklerinden memnuniyetlerini belirterek Ömer Arısoy'a ve Murat Kuruma destek vereceklerini belirttiler.

Soru soranlardan M. Fatih Karabulut, Ömer Arsoy ile çok eski bir dostluğu olduğunu belirterek farklı siyasi düşüncede olmasına rağmen hizmetlKerim'i beğendiğini ve  teşekkür ettiğini  ve kendisini ağırlamaktan onur duyduğunu belirtti.

Karabulut, yerel seçimlerin, partilerin üstünde bir yarış olduğunu, yerel hizmetlerin partilerden ayrı tutulması gerektiğini belirterek ilde kararının net olduğunu söyledi..

 

Arısoy, The İstanbul Veliefendi Sitesi sakinlerine hitap ederken, 'bu seçimde Büyükşehir Belediyesi açığımızı da kapatalım ki  Büyükşehir mazereti kalmasın. Büyükşehir belediyelerinin inanılmaz çok yetkisi var. Bakmayın bizim sesimizin çok çıktığına Ankara’nın bütün imkânlarını Zeytinburnu için kullandık. O yüzden neredeyse büyükşehir ölçeğinde işler yapmak nasip oldu” dedi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy 31 Mart Seçim Çalışmaları dolayısıyla The Veliefendi Sitesi’ne konuk oldu. Ziyarete AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkan Yardımcısı, Meclis üyesi adayları ve pek çok vatandaş katıldı.
Bu güzel organizasyonu yaparak bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan Ömer Arısoy, “Bizim beş yıllık bir emeğimiz var Zeytinburnu’na güzel işler yaptık yeni eserler kazandırdık. 2019 yılında yola çıkarken verdiğimiz sözlerin tamamını tuttuk ve hepsini yerine getirdik Allah’a sonsuz şükürler olsun. Zeytinburnu’nu seviyoruz. Benim doğup büyüdüğüm toprakların 2 katı kadar Zeytinburnu hayatım olmuş.31 Mart seçimleri için yeniden yollardayız. Yeni hayallerimiz, çalıştığımız projeler var. Zeytinburnu’muza bir devlet hastanesi kazandıracağız. Çok güzel bir proje ortaya çıktı. Zeytinburnu Stadyumu, Zeytinburnu Seyir Terası, yüzme havuzu projelerimiz de var” dedi.

“SEÇİMDE BÜYÜKŞEHİR AÇIĞIMIZI DA KAPATALIM”

The Veliefendi Sitesi’nin sıkıntılarına değinen Ömer Arısoy, “Sitelerle ilgili şöyle bir durum var. İlçenin genelindeki problem siteyi ilgilendirmiyor. Buradaki sorun nedir? Arkadaki derenin kokmasıdır. Bizim dönemimizde kokuyor muydu? Derelerin larvayla mücadelesi işi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nindir. Bu döneme kadar takip ettik ama şimdiki durumu vicdanınıza bırakıyorum. 2. mesele ise dere ile sitemiz arasındaki alan orası da Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda. Dolayısıyla diyorum ki bu seçimde Büyükşehir açığımızı da kapatalım. Artık Büyükşehir mazereti kalmasın. Büyükşehir belediyelerinin inanılmaz çok yetkisi var. Bakmayın bizim sesimizin çok çıktığına Ankara’nın bütün imkânlarını Zeytinburnu için kullandık. O yüzden neredeyse büyükşehir ölçeğinde işler yapmak nasip oldu. Ama normalde şehrin ulaşımı, trafiği, dereleri, kanalizasyonları vs. büyük yetkileri var. 2019’a kadar Büyükşehir ile birlikte yürüdük. Önümüzdeki dönem Murat Kurum Başkanımızla birlikte yürümek istiyoruz. Dolayısıyla evvela bu kardeşinize sonra Murat Kurum’a destek talep etmeye geldim. Açık yüreklilikle ve samimiyetle... Zeytinburnu’muzun bütün renklerini, farklılıklarını zenginlik kabul ederek birlikte yürümeye devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplantı sonrası The İstanbul Site Yöneticisi Av. Tamer Çetin Zeytinburnu'na ve sitelerine verdiği hizmetlerden dolayı Ömer Arıso'a bir şükran plaketi takdim etti.

Arısoy Çetin'e nazik misafirperverliği ve plaketi için teşekkür etti.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.