Eyüpsultan’da Renkli Kanarya Festivali Yapıldı

Eyüpsultan’da Renkli Kanarya Festivali Yapıldı

Yayın: 06 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 06.12.2023 15:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Eyüpsultan Belediyesi tarafından düzenlenen “Kanarya ve Kafes Kuşları Festivali” renkli görüntülere sahne oldu. Festivalde düzenlenen yarışmada 832 kanarya arasından en güzelleri seçildi.  

Rengarenk kuşların yer aldığı “Kanarya ve Kafes Kuşları Festivali” Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. 1 -3 Aralık tarihleri arasında düzenlen festivale toplamda 832 kanarya yer aldı. Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in katılımıyla gerçekleşen festivalde kanaryalar arası güzellik yarışması yapıldı.

832 KANARYA 140 KATEGORİDE YARIŞTI

Kanaryalar, türlerine göre kırmızı lipokrom, ince tüy, beyaz lipokrom, jaspe, onix, alman tepeli, siyah - kırmızı, siyah – beyaz, opal, izabel, agat gibi farklı kategorilerde yarıştı.Yarışmada ilk olarak 140 kategoride birinciler seçildi. Birincilik kazanan 140 kanaryanın arasından 12 adet Best, bunların arasından da 1 adet Best In Show seçildi.

ÖDÜLLERİ BAŞKAN DENİZ KÖKEN’DEN ALDILAR

Düzenlenen ödül töreninde best seçilen kanaryaların sahiplerine ödüllerini ve kupalarını Başkan Deniz Köken verdi. Renk Kanaryaları Yetiştiricileri Derneği Başkanı Deniz Aladağ, kendilerine verdiği destekler için Başkan Deniz Köken’e teşekkür etti.

Festivalde Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu tarafından daha önce düzenlenen yarışmalarda birincilik kazanmış 150 tane kanarya da yer aldı.

Ayrıca papağan, muhabbet kuşu gibi farklı türde kuşların sergilendiği festivalde kafes, yem, yemlik ve suluk gibi kafes aksesuarlarının satışı yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.