Ömer Arısoy 7/24 Sahada Vatandaşlarla Beraber!

Seyitnizam Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını yapan Belediye Başkanı Ömer Arısoy ; “Zeytinburnu İçin Daha Yapacak Çok İşlerimiz Var…”

Güncel Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 15:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını yapan Belediye Başkanı Ömer Arısoy vatandaşlara seslendi: “Zeytinburnu’muza 5 yılda yaptığımız hizmetler bellidir. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte de kalıcı eserler bırakmak için yola çıktık. Daha birlikte yapacak çok işimiz var.”

Zeytinburnu’nda 31 Mart seçimleri için çalışmalara devam eden Ak Parti’nin son seçim irtibat ofisi Seyitnizam Mahallesi’nde açıldı. Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve Ak Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta’nın katılımıyla gerçekleşen açılış törenine; Belediye Meclis Üyesi Adayları, İlçe Kadın, Gençlik Kolları yetkilileri ve mahalle sakinleri de katıldı. 

“KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”
Açılış kurdelesini kesmeden önce bir konuşma yapan Başkan Arısoy, yeni dönem Belediye Başkanlığı için Seyitnizam Mahallesi sakinlerinden destek istedi.  Başkan Arısoy: “31 Mart seçimleri için son seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştiriyoruz. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun. Bizler kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Bunun için Zeytinburnu’muzun bütün fertlerinden, tüm renklerinden dua ve destek talep ediyoruz. Bu zamana kadar ilçemize çok güzel eserler kazandırmak nasip oldu. Önümüzdeki dönem için de çok güzel hazırlıklarımız var.” dedi.

SEYİTNİZAM’A YÜRÜME MESAFESİNDE BİR DEVLET HASTANESİ
Seyitnizam Mahallesi’ne yürüme mesafesinde olacak 400 yataklı bir hastanenin çok yakında inşasına başlayacaklarını söyleyen Başkan Arısoy, hastane için bütün çalışmaların tamamlanıp, gerekli izinlerin alındığını, önümüzdeki dönem ihalesinin yapılarak inşaatının başlayacağı bilgisini verdi. 

ZEYTİNBURNU’NA YEPYENİ, MODERN VE ULUSLARARASI STANDARTTA BİR STAT…
Zeytinburnu stadyumunun uzun yıllardır atıl bir şekilde bekliyor oluşuna değinen Başkan Arısoy, “İnşallah stadımızı Murat Kurum başkanımızın destekleriyle yeniden inşa edeceğiz. Zeytinburnu Seyir Terası, otoparklar, semt konakları derken velhasıl Zeytinburnu’muzda daha çok yapacak işimiz var. Bütün komşularımdan dua ve destek talep ediyorum. Seyitnizam Mahallesi Seçim İrtibat Büro’muz hepimize hayırlı, uğurlu olsun. Allah bizleri size mahcup etmesin.” diye konuştu. 

“DESTEK OLMAMASINA RAĞMEN BÜYÜKŞEHİR ÖLÇEĞİNDE İŞLER YAPTIK”
Geçen 5 yıllık süreçte Ankara’nın bütün imkânlarını Zeytinburnu için kullandıklarına, Büyükşehir Belediyesi’nin desteği konusunda maalesef akim kaldıklarına dikkat çeken Başkan Arısoy, “Buna rağmen bizlere neredeyse büyükşehir ölçeğinde işler yapmak nasip oldu. Önümüzdeki dönem Murat Kurum Başkanımızla birlikte yürüyerek bu açığı kapatmak istiyoruz.” açıklamasında bulundu.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.