Enplus, Coffee Expert Mağazası İle Kahve Tutkunları İçin Çıtayı Yükseltiyor

Kahve gurmeleri için özel olarak tasarladığı yepyeni konsepti Coffee Expert’i ilk kez Ankara’da AnkaMall AVM’de açan Enplus kahve ile ilgili prestijli markaları ve lezzetli kahveleri meraklıları ile buluşturuyor.

Güncel Yayın: 12 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 12.09.2023 10:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Beyaz eşya, elektrikli ve küçük ev aletleri sektörlerinde dünyanın lider birçok markasının Türkiye distribütörlüğünü üstlenen multi brand mağaza zinciri Enplus, çekirdekten fincana kahveye dair her şeyi buluşturduğu yeni mağaza konsepti Coffee Expert ile kahve tutkunlarına ayrıcalıklı bir deneyim yaşatıyor. Kahve gurmeleri için özel olarak tasarladığı yepyeni konsepti Coffee Expert’i ilk kez Ankara’da AnkaMall AVM’de açan Enplus kahve ile ilgili prestijli markaları ve lezzetli kahveleri meraklıları ile buluşturuyor.

 

Geliştirdiği Coffee Expert mağazası konseptiyle kahve tutkunlarını birbirinden lezzetli aromaların öncülük ettiği sıra dışı bir yolculuğa çıkaran Enplus, başkentlilerden tam not aldı. Markanın ilk kahve konseptli mağazası olan Enplus Coffee Expert, Ankara AnkaMall AVM’de konumlanıyor. Mağazada barista tipi kahve makineleri, tam otomatik kahve makineleri, filtre kahve makineleri, espresso makineleri, öğütücüler, fincan, bardak, kahve aksesuarları ve kahve çekirdeği gibi kahveyle ilgili çok sayıda farklı ürün meraklıları ile buluşturuluyor. Prestijli markaların kahvedeki uzmanlığını sergilendiği mağaza, güne kahvesiz başlayamayanların ilgi odağı olurken, günün her anını kahve molalarıyla lezzetlendirmek isteyenlere de çok sayıda seçenek sunuyor.

 

Kahvenin büyüleyici dünyasının kapılarını aralıyor

Enplus’un Ankara’daki mağaza zincirinin 4. halkası olanEnplus Coffee Expert, sahip olduğu ambiyans ve sunduğu lezzet seremonisiyle kahvenin büyüleyici dünyasının kapılarını aralıyor. Kahvenin lezzetine lezzet katan prestijli markaları, farklı aromatik lezzetlerden oluşan kahve çeşitleriyle tüm kahve tutkunlarını 12’den vuruyor. Kahve gurmeleri için tasarlanan bu yeni mağaza konseptinde yalnızca 1 fincan kahveyle yetinenler ile günün her anında kahvesiz yapamayanları tek adreste buluşturuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.