Gazi’yi 85. Ölüm Yıldönümünde Minnetle Anıyoruz

Gazi Mustafa Kemal Atatürk; ölüm yıldönümünde, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mamak Belediyesi iş birliğinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde düzenlenen bir dizi etkinlikle anıldı.

Güncel Yayın: 11 Kasım 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 11.11.2023 15:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk; ölüm yıldönümünde, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mamak Belediyesi iş birliğinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde düzenlenen bir dizi etkinlikle anıldı.

 

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85.yıl dönümünde düzenlenen "10 Kasım Atatürk'ü Anma" programı Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, İlçe Millî Eğitim Müdürü Elif Özbek’in katılımlarıyla gerçekleşti. Anma programında öğrenciler tarafından sergilenen tiyatro gösterisi seyircilerden büyük alkış aldı. İlçe protokolü sahnede tarihi olaylara ışık tutan öğrencileri tek tek tebrik etti, protokol üyeleri öğrenciler tarafından resmedilen Atatürk portreleri sergisini de gezdi.

 

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak “Birlik ve beraberliğimize kastedenlere karşı, vatan bütünlüğümüze göz dikenlere karşı Milli Mücadele ruhu etrafında Türk Milleti’ni toplayan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk; İstiklal Mücadelemizi başarıyla yönetmiş ve muzaffer Türk Milleti’ne Cumhuriyeti armağan etmiştir. Cumhuriyet'imizin 100. yılını gururla kutlarken, aramızdan ayrılışının 85. yılında Mustafa Kemal Atatürk'ü ve bu vesile ile Milli Mücadele Kahramanlarımızı saygıyla, rahmetle ve şükranla anıyorum. Türkiye Yüzyılı’nda; bin bir zorlukla kurulan Cumhuriyetimizi daha ileriye taşımak, devletimizin ve milletimizin yüzlerce yıllık mirasını yaşatmak için çabamız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.