AK Parti'nin 10 Büyükşehir Adayı Belli Oldu!

AK Parti 10 büyükşehir adayını daha belirledi! İşte o şehirler...

Güncel Yayın: 28 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 28.12.2023 10:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin genel merkezinde açıklamalarda bulundu. 

AK Parti’nin 31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek yerel seçimler için çalışmalarına devam ettiğini söyleyen Çelik, şunları kaydetti:

“Konya, Kahramanmaraş, Antalya ve Eskişehir ile istişareler yapıldı. Bugün de Aydın, Hatay, Diyarbakır, Mersin, Muğla ve Van’la istişareler tamamlanmış olacak. Böylece bütün çalışma arkadaşlarımızın, teşkilatlarımızın derinlemesine görüşlerini almak, Cumhuriyetimizin, demokrasimizin en büyük güçlerinden olan seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İstişarelerin tamamlanmasından sonra aday belirleme safhası daha sonraki toplantılarda ele alınacak” 

AK Parti’nin yerel seçimlerde Cumhur İttifakı ile birlikte hareket etmesi bekleniyor. Bu kapsamda, 30 büyükşehirde ortak aday gösterilmesi planlanıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.