PUBG KFC İş Birliği Oyuncuların Zaferin Tadını Almasını Sağlayacak

PUBG MOBILE ve PUBG: BATTLEGROUNDS’un KFC iş birliği oyuncuların zaferin tadını almasını sağlayacak.

Güncel Yayın: 27 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 27.09.2023 17:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

 

 

KFC'nin PUBG MOBILE ve PUBG: BATTLEGROUNDS'a gelmesiyle birlikte oyun içi restoranlar, özel KFC temalı ürünler ve belirli bölgelerdeki özel yemekler ile lezzet ve aksiyon bir araya geliyor.

PUBG MOBILE ve PUBG: BATTLEGROUNDS, oyuncularının nihai zaferin tadını alabilecekleri KFC iş birliği duyurdu. Bu önemli ortaklık, oyuncuların PUBG MOBILE ve PUBG: BATTLEGROUNDS'ta sanal KFC restoranlarını ziyaret etmelerine ve özel KFC öğelerine sahip olmalarına olanak tanıyor. KFC PUBG yemeklerinin satın alınmasıyla özel oyun içi ödüllerin kilidini açan heyecan verici yeni bir promosyon da seçili ülkelerde mevcut olacak.

PUBG MOBILE oyuncuları 2 Ekim - 6 Kasım tarihleri arasında Erangel, Miramar, Nusa ve Livik haritalarındaki KFC Royale restoranlarında sanal yemek deneyimleriyle kendilerini ödüllendirecekler. Bu oyun içi KFC restoranları, oyunculara kazanmalarına yardımcı olmak için her biri kendine özgü sağlık veya enerji takviyesine sahip ağız sulandıran KFC lezzetleriyle ziyafet çekme fırsatı sunacak. Oyuncular ayrıca KFC Royale Albay Seti, Çıtır Şampiyon Şapkası ve Seti, KFC Royale Ziyafet Tişörtü ve Paraşütü, Çıtır Dostlar Grafitisi ve Çıtır Lezzet Avatar Çerçevesi gibi KFC temalı eşyalara sahip olabilecekler.

 

PUBG: BATTLEGROUNDS oyuncuları bu iş birliği kapsamında sınırlı bir süre için KFC temalı oyun içi eşyalar edinme ve Erangel haritasında KFC restoranlarıyla karşılaşma fırsatına sahip olacak. Oyuncular bu KFC restoranlarının içinde kiosklarda bulunan ve her biri sağlık faydaları sağlayan KFC Tavuk Kutusu, KFC Patates Kızartması ve KFC Enerji İçeceği gibi çeşitli temalardan öğelerle karşılaşabilecekler. Oyun ekipmanları ve aksesuarları arasında KFC temalı Colonel's Bucket Hat, Colonel's Jacket, Colonel's Shorts, Colonel's Clogs, Colonel's Parachute ve "It's Finger Lickin' Good" Spray yer alıyor. Oyuncular ayrıca Albay Sanders heykeli, uçak etiketi, elektrikli reklam panoları ve harita çıkartması gibi oyun içi KFC görselleriyle de karşılaşacaklar.

 

Oyuncular bu lezzetli oyun içi avantajlara ek olarak, yapılan iş birliği sayesinde gerçek dünyada da lezzetin tadını çıkarabilecekler. Oyun severler seçili KFC restoranlarında, online veya KFC uygulaması aracılığıyla PUBG temalı yemeklerin lezzetine dalabilecek ve doğrudan Albay'ın mutfağından oyun içi ganimetlere ulaşabilecekler. Ödüller, KFC'nin kendine özgü kırmızı ve beyaz marka renklerinde ve KFC'nin nefis lezzetlerinden esinlenen altı adede kadar savaş kozmetiği içerecek. 

 

KFC Global Pazarlama Direktörü Val Kubizniak, "Dünyanın en parmakları yedirten kızarmış tavuğunu yapma ve arzuladığınız lezzeti sunma konusunda profesyoneliz. Şimdi PUBG: BATTLEGROUNDS ve PUBG MOBILE hayranları ikonik KFC lezzetinin tadını daha önce hiç olmadığı gibi çıkarabilecek, ardından savaş alanına dalarak çifte zafer tadını yakalamak için büyük ganimetler kazanabilecekler" dedi.  

 

PUBG STUDIOS, PUBG: BATTLEGROUNDS Baş Yapımcısı Taeseok Jang "Bu ortaklık, oyuncuların özel kozmetiklerin tadını çıkarırken iniş yaptığı, yağmaladığı ve hayatta kaldığı heyecan verici bir oyun deneyimi sunuyor. KFC ve PUBG: BATTLEGROUNDS dünyalarını mükemmel bir şekilde harmanlayarak, oyuncuların zaferin parmak yedirten lezzetini tatmalarını sağlıyor" dedi.

 

Tencent Games PUBG MOBILE Yayıncılık Başkanı Vincent Wang, "PUBG MOBILE, uluslararası üne sahip restoran markası KFC ile ortaklık yapmaktan heyecan duyuyor. Dünyanın en büyük mobil oyunlarından biri olan PUBG MOBILE, tıpkı KFC'nin dünya çapında binlerce noktada insanlara harika yemekler sunması gibi, hareket halindeki insanlara kaliteli bir oyun sunmaya kararlı. KFC müşterilerinin PUBG MOBILE oynama ve yemeklerin keyfini sürmeleri için sabırsızlanıyoruz" ifadelerinde bulundu.

 

PUBG MOBILE x KFC iş birliği 2 Ekim'den 6 Kasım'a kadar aktif olacak. PUBG: BATTLEGROUNDS x KFC iş birliği ise 11 Ekim - 7 Kasım tarihleri arasında PC'de ve 19 Ekim - 15 Kasım tarihleri arasında konsollarda oynanabilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.