Nilgün Serimoglu'dan " Yitik Aşklar Pasajı''

Devlet Opera sanatçısı ve yazar Nilgün Serimoglu'dan " Yitik Aşklar Pasajı" kitabı

Kültür Sanat Yayın: 21 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 21.01.2024 14:14:00
Editör - Mustafa Barış Durak
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Devlet Opera sanatçısı ve yazar Nilgün Serimoglu'dan " Yitik Aşklar Pasajı" kitabı. Kitap hakkında bilgi veren Serimoglu " İnsanların birbirlerini önyargısız kabullenişlerine, bazen de kaybedişlerine tanık olacaksınız" dedi. 
 
DurakMedya'da yer alan habere göre ünlü opera sanatçısı ve yazar Nilgün Serimoglu yeni kitabı okuyucuları ile buluştu. " Yitik Aşklar Pasajı " eseri hakkında bilgi veren Serimoglu şunları söyledi. 
Bu kitapta anlatılan olaylar ve kişiler aslında hiç var olmadılar. Bir diğer yandansa, onlar hep vardılar ve var olacaklar. İsimler değişecek, olayların akış sıralamaları, zamanları değişecek ama onlar baktığımız her yerde hatta bazen aynalarda olacaklar.
Ertelemek bazen geri dönülemeyecek kayıplara neden olur. Biz durakladığımızda yaşam da duraklar, bizi bekler sanırız. Ne yanılgı… Oysa yaşam biz gerekeni yapmadıkça bizden parçalar kopararak ilerler.
Beyoğlu’nda bir hanın arka planında bir şekilde incinmiş insanların birbirlerini önyargısız kabullenişlerine, bazen de kaybedişlerine tanık olacaksınız.
Sıradan insanların yanı sıra toplumun değer yargılarına ters düşenlerin öyküleri ulaşacak yüreklerimize. Farklı seçimleri olan insanlar bu kitapta size aşkın ve sevginin evrenselliğini anlatacak.
Söylenemeyen sözler, ertelenen duygular yine yüreklere pişmanlık olarak dönecek. Sevenler dünya durdukça hep aynı yanlışları yapacak. Yeni kalemler, yeni zihinler hep aynı öyküyü anlatacak" dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.