BAŞKAN FİLMİNDE KAHKAHA VE GÖZYAŞI BİRBİRİNE KARIŞTI!

FİLMİNDE KAHKAHA VE GÖZYAŞI BİRBİRİNE KARIŞTI!

Magazin Yayın: 04 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.01.2024 03:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Yılın komedisi olarak iddiasını ortaya koyan ve seri film olarak yola çıkan Başkan filminin gala gecesi önceki gün Paribu Cineverse Kanyon Sinemaları’nda yapıldı. Tüm oyuncuların ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı gecede, kahkahalar havada uçuştu. Uzun zamandır özlenen bir komedi filmiyle buluşan davetliler, filmi yoğun tezahürat, bol kahkaha ve mutluluk gözyaşları içinde izlediler. Tüm oyuncular filmi ilk kez gala gecesinde izlerken, sonunda da birbirlerini kucaklayarak tebrik etmeyi ihmal etmediler. Şampiyonlar ligi gibi olan oyuncu kadrosunda Diren Polatoğulları, Necip Memili, Büşra Pekin, Nursel Köse, Şerif Sezer, Füsun Demirel, Bülent Çolak, Sinan Demirel ve Salih Kalyon’un yanı sıra ayrıca Muttalip Müjdeci ,Sadık Gürbüz, Gürberk Polat, Sercan Batık, Gözde Kaya, Nil Eray, Ataberk Tufan, Pamir Kurt, İbrahim Yıldırım, Fatih Yücebağ, Cavit Özer, Sevcan Aldatmaz ve Yunus Emre Orhan yer alıyor. 5 Ocak 2024’ten itibaren vizyonda sinema izleyicisi ile buluşacak olan film, hikayesi ve sinematografik yüksek değeri ile uzun süre hafızalardan silinmeyecek.

 

Ovacık Belediye Başkanlığı için adaylıklarını ilan eden Fikri (Diren Polatoğulları) ve Zeynel ‘in (Necip Memili), başkanlık yarışının komedi lisanı yüksek bir dille anlatıldığı filmin senaristi ve yönetmeni Ulaş Bahadır. A Time Medya / Hale Algan ve Lale Algan’ın yapımcılığını üstlendiği filmin gala gecesinde tüm davetlilerden filme tam not geldi.

 

Film öncesi basının sorularını yanıtlayan ekipten ilk sözü alan filmin senaristi ve yönetmeni olan Ulaş Bahadır, içine sinen bir işi imza attığını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti; ‘Güzel ve keyifli bir film yaptık. İnsanların tekrar tekrar, yıllar geçse de izleyeceği bir film yaptık. Ülkemiz insanını güldürmek için, keyif alsınlar diye geliyoruz. Umarım takdir görür. Yapımcım Hale ve Lale Algan’a çok teşekkür ederim, bu projeye gönül verdikleri için. Her güçlü erkeğin arkasında bir kadın var derler. Ben Ulaş Bahadır. Arkamda iki kadın var. O yüzden her ikisine de çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlar, dostlar, bundan sonra A Time Production ismini çok sık duyacaksınız. Biz güzel projeler üreteceğiz. İnsanları güldüreceğiz, hüzünlendireceğiz ama bu topraklara dair, bu ülkeye dair hep güzel hikayeler anlatacağız’

Necip Memili

Galaya gelen herkese teşekkür ederek, “Bundan yaklaşık bir yıl önce, Ovacık’ta iyi bir ekiple çok güzel bir iş çıkardık, çok kıymetli insanların yapımcılığını üstlendiği. İki hanımefendinin bunun başında olması bizim için çok onur ve gurur verici. Kadının adının, adımının her zaman önde olması çok önemli. Onların desteğiyle çok kıymetli bir iş yaptık. 

Büşra Pekin

“Çok eğlenceli bir film oldu. Temposu bir saniye bile durmayan, sonuna kadar güleceğimiz, eğleneceğimiz, yeni yetenekler keşfedeceğimiz, çok sevdiğimiz oyuncuları bambaşka performanslarda izleyeceğimiz çok özel bir yapım oldu. Ben içinde bulunduğum, sevgili yönetmen ve yapımcılarım beni bu filme davet ettiği için ben çok mutluyum. Güzel bir yolculuğumuz oldu ve nice yolculuklarımız olacak diye düşünüyorum.”

Nursel Köse

“Biz Donsuz Ailesi olarak Ovacık’ın sosyetesi oluyoruz. Tek başıma bir sosyeteyim filmde. Altınlarım, altın dişlerim var, gücümüz, kuvvetimiz var. Kazanacağız.”

Diren Polatoğulları

“Benim için başka bir heyecan oldu. Yöre halkı sağ olsun hepimizi kabullendi, hepimize yardımcı oldu. Hem oynadılar hem her tür konuda yardımcı oldu. Bürokrasi de yanımızdaydı. Çok rahat, huzurlu ve güvenli bir ortamda çok güzel bir film çektik. Devamı da gelecek inşallah. 

Şerif Sezer ise çok heyecanlı olduğunu ve merakla beklediğini söyleye

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.