Aktüel Gazete
fonexkozmetik
Son Dakika
Mehmet Topal ailesiyle Ataköy Marina Park'ta Prof. Dr. Candeğer: Avcı Prof. uyarı cezası aldı İstanbul'da şiddetli yağış trafiği felç etti Dörtyol' da çatışma Ak Parti İl Başkan Yardımcısı öldürüldü Yalçıntepe Group’a taze kan: Tarık Tanık Abay'da En Renkli Engelli Haftası kutlaması Fonex Yılın Futbol Oscarları Polat Otel'de verildi Accor Group çevre bilincini dünyaya yayıyor Sel ve yıldırıma dikkat!
ZeytinburnuBağcılarKüçükçekmeceBeylikdüzüEsenlerBayrampaşaFatihBeyoğluAvcılarEsenyurtBakırköyBeykoz
Diğer İlçeler
Selim Gülgören: 'Kanım kaynar müzik yapmak icin'
Selim Gülgören: 'Kanım kaynar müzik yapmak icin'
 
Abay'da En Renkli Engelli Haftası kutlaması
Abay'da En Renkli Engelli Haftası kutlaması
 
Fonex Yılın Futbol Oscarları Polat Otel'de verildi
Fonex Yılın Futbol Oscarları Polat Otel'de verildi
 

Accor Group çevre bilincini dünyaya yayıyor
Accor Group çevre bilincini dünyaya yayıyor
'AKDEM Örnek Alınılması Gereken Başarılı Bir Proje'
 
"AKDEM Örnek Alınılması Gereken Başarılı Bir Proje"
2 Ekim 2011 Pazar 16:44
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Zeytinburnu'ndaki Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi’ni (AKDEM) sosyal belediyecilik alanında örnek alınılması gereken başarılı bir proje olarak niteledi.
Facebook
Google
Twitter
Yazdır
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Zeytinburnu'ndaki Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi’ni (AKDEM) sosyal belediyecilik alanında örnek alınılması gereken başarılı bir proje olarak niteledi. Bakan Şahin, bireyleri bilinçlendirme, aileyi güçlendirme ve daha iyi bir toplum hedefi ile 2007’de Zeytinburnu Belediyesi tarafından kurulan AKDEM’i ziyaret etti. AKDEM’in girişinde AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın tarafından karşılanan Bakan Şahin, kısımlarda yapılan eğitim çalışmalarına katıldı, hizmet alan vatandaşlarla sohbet etti, hidroterapi seansını seyretti. Engelli gençlerin verdiği mini konserin ardından Başkan Aydın ile birlikte basın toplantısı yapan Bakan Şahin, gördüklerinden oldukça etkilendiğini belirterek, “Sayın Başkanımızı bu projesinden dolayı tebrik ediyor, Zeytinburnulular ve ülkem adına da teşekkürlerimi sunuyorum. AKDEM Türkiye’de örnek alınması gereken bir çalışmadır” şeklinde konuştu. Başkan Aydın ise 1.5 milyon lira bütçe ayırdıkları AKDEM’de verilen hizmetlerin ücretsiz olduğunu kaydederek, “Amacımız, dezavantajlı gruplar da dahil olmak üzere tüm Zeytinburnuluların yaşam kalitesini arttırmaktır. AKDEM’i de bu bağlamda önemli bir proje olarak görüyoruz” dedi.
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
·
 
olimpa
Yazarlar
White Hill
Anket
Sitemizi beğendiniz mi?
Evet
Hayır
Kararsızım
fly
Fotogaleri
Real İstanbul
Videogaleri
İtalyan Hastanesi
Namaz Vakitleri
İmsak
42:0
Güneş
34:0
Öğlen
:08:0
İkindi
:03:0
Akşam
:29:0
Yatsı
:11:0
Çok Okunanlar
aktuellife
Finans
İMKB 100
56935
USD ALIŞ
1.8300
USD SATIŞ
1.8400
EURO ALIŞ
2.3350
EURO SATIŞ
2.3500
POUND ALIŞ
2.8780
POUND SATIŞ
2.9200
ALTIN ALIŞ
94.2430
ALTIN SATIŞ
94.6820
Gençkuşak Aktüel
Tarihte Bugün
1994 Hacda şeytan taşlama sırasında izdiham çıktı: Yedisi Türk olmak üzere 185 hacı öldü.
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Yazılım: Haber Sitesi Kur
onaltidokuz