Aktüel Gazete
fonexkozmetik
Son Dakika
Mehmet Topal ailesiyle Ataköy Marina Park'ta Prof. Dr. Candeğer: Avcı Prof. uyarı cezası aldı İstanbul'da şiddetli yağış trafiği felç etti Dörtyol' da çatışma Ak Parti İl Başkan Yardımcısı öldürüldü Yalçıntepe Group’a taze kan: Tarık Tanık Abay'da En Renkli Engelli Haftası kutlaması Fonex Yılın Futbol Oscarları Polat Otel'de verildi Accor Group çevre bilincini dünyaya yayıyor Sel ve yıldırıma dikkat!
ZeytinburnuBağcılarKüçükçekmeceBeylikdüzüEsenlerBayrampaşaFatihBeyoğluAvcılarEsenyurtBakırköyBeykoz
Diğer İlçeler
Selim Gülgören: 'Kanım kaynar müzik yapmak icin'
Selim Gülgören: 'Kanım kaynar müzik yapmak icin'
 
Abay'da En Renkli Engelli Haftası kutlaması
Abay'da En Renkli Engelli Haftası kutlaması
 
Fonex Yılın Futbol Oscarları Polat Otel'de verildi
Fonex Yılın Futbol Oscarları Polat Otel'de verildi
 

Accor Group çevre bilincini dünyaya yayıyor
Accor Group çevre bilincini dünyaya yayıyor
Çocuklar trafik yemini etti
 
Çocuklar trafik yemini etti
23 Kasım 2011 Çarşamba 17:52
Bağcılar Belediyesi Çocuk Meclisi 10. Çocuk Şurası’nı gerçekleştirdi. Farklı konularda sunum yapan öğrenciler trafik kurallarına uyma yemini etti ve büyüklere önemli tavsiyelerde bulundu.
Facebook
Google
Twitter
Yazdır
Çocuklar trafik yemini etti, büyüklere tavsiyelerde bulundu
Bağcılar Belediyesi Çocuk Meclisi 10. Çocuk Şurası’nı gerçekleştirdi. Farklı konularda sunum yapan öğrenciler trafik kurallarına uyma yemini etti ve büyüklere önemli tavsiyelerde bulundu.
Bağcılar Belediyesi Çocuk Meclisi 10. Çocuk Şurası’nı gerçekleştirdi. Halk Sarayı’nda gerçekleştirilen Şura’da, Bağcılar’da eğitim veren farklı okullardan öğrenciler sunumlar yaptı. Çocuk Meclisi Başkanı Özge Bektaş’ın yaptığı açılış konuşmasında Çocuk Meclisi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise yaptığı konuşmada, “Bağcılar’ın gelişiminde yediden yetmişe herkesin emeği var” dedi. Öğrencilerin Bağcılar’la ilgili ne düşündüklerini, özellikle ilköğretim gençliği hakkında ne düşündüklerini ifade etmeleri gerektiğini söyledi. Fikirlerin kendileri için yönlendirici olduğunu da belirten Çağırıcı, Belediye olarak yaptıkları eğitim yatırımlarına da değindi.
Şura’nın en dikkat çeken bölümü ise Bağcılar’da eğitim veren 5 okuldan öğrencilerin farklı konularda yaptığı sunumlar oldu. Yoğun öğrenci katılımı ile gerçekleştirilen Şura’da salonu dolduran öğrenciler de sunum yapan arkadaşlarını sordukları sorularla adeta terletti.
TRAFİK YEMİNİ ETTİLER
En dikkat çeken sunumu Kirazlı İlköğretim Okulu öğrencileri Nazlı Gülen ve Volkan Doğruel yaptı. Öğrenciler, “Trafikte büyüklerin yapmış olduğu hatalar” konulu sunumlarını, “Yarının büyükleri olarak bizler sunumumuzu trafik kurallarına uyma yemini ile tamamlamak istiyoruz” dedi ve salonu dolduran öğrencilere yüksek sesle trafik kurallarına uyma yemini ettirdi. Bu sunumun ardından söz alan bir öğrenci ise “Trafikte en çok hatayı minibüsçüler yapıyor. Minibüslerin kaldırılmasını istiyorum” dedi.
Program kapsamında, Evren İlköğretim Okulu öğrencileri, “Birbirimize karşı ne kadar sabırlı ve saygılıyız”, Dedekorkut İlköğretim Okulu öğrencileri, “Dezavantajlı çocuklara yönelik sorumluluklarımız”, Özel Okyanus İlköğretim Okulu öğrencileri, “Küçüklerin gözünden büyüklerin yapması gerekenler”, Hasan Kağnıcı İlköğretim Okulu öğrencileri ise “Çocukların kültürel gelişiminde kitabın rolü” konulu sunumlar yaptı. 
Programa Bağcılar Belediyesi’nin Kardeş Belediye Protokolü imzaladığı Almanya’nın Ham Büyükşehir Belediyesi Sosyal Entegrasyon Daire Başkanı Wolfgang Müller de katıldı. Kısa bir konuşma yapan Müller, “Sizlere Hamm’dan selam getirdim dedi. “Sizlerin sorunları politikacılara aktarmanızı fevkalade buluyorum” diyen Müller, “Belki bu Şura’ya katılanlardan
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
·
·
 
olimpa
Yazarlar
White Hill
Anket
Sitemizi beğendiniz mi?
Evet
Hayır
Kararsızım
fly
Fotogaleri
Real İstanbul
Videogaleri
İtalyan Hastanesi
Namaz Vakitleri
İmsak
42:0
Güneş
34:0
Öğlen
:08:0
İkindi
:03:0
Akşam
:29:0
Yatsı
:11:0
Çok Okunanlar
aktuellife
Finans
İMKB 100
56935
USD ALIŞ
1.8300
USD SATIŞ
1.8400
EURO ALIŞ
2.3350
EURO SATIŞ
2.3500
POUND ALIŞ
2.8780
POUND SATIŞ
2.9200
ALTIN ALIŞ
94.2430
ALTIN SATIŞ
94.6820
Gençkuşak Aktüel
Tarihte Bugün
1994 Hacda şeytan taşlama sırasında izdiham çıktı: Yedisi Türk olmak üzere 185 hacı öldü.
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Yazılım: Haber Sitesi Kur
onaltidokuz