Aktüel Gazete
fonexkozmetik
Son Dakika
Mehmet Topal ailesiyle Ataköy Marina Park'ta Prof. Dr. Candeğer: Avcı Prof. uyarı cezası aldı İstanbul'da şiddetli yağış trafiği felç etti Dörtyol' da çatışma Ak Parti İl Başkan Yardımcısı öldürüldü Yalçıntepe Group’a taze kan: Tarık Tanık Abay'da En Renkli Engelli Haftası kutlaması Fonex Yılın Futbol Oscarları Polat Otel'de verildi Accor Group çevre bilincini dünyaya yayıyor Sel ve yıldırıma dikkat!
ZeytinburnuBağcılarKüçükçekmeceBeylikdüzüEsenlerBayrampaşaFatihBeyoğluAvcılarEsenyurtBakırköyBeykoz
Diğer İlçeler
Selim Gülgören: 'Kanım kaynar müzik yapmak icin'
Selim Gülgören: 'Kanım kaynar müzik yapmak icin'
 
Abay'da En Renkli Engelli Haftası kutlaması
Abay'da En Renkli Engelli Haftası kutlaması
 
Fonex Yılın Futbol Oscarları Polat Otel'de verildi
Fonex Yılın Futbol Oscarları Polat Otel'de verildi
 

Accor Group çevre bilincini dünyaya yayıyor
Accor Group çevre bilincini dünyaya yayıyor
Depremzede çocukların sinema keyfi
 
Depremzede çocukların sinema keyfi
18 Ocak 2012 Çarşamba 11:58
Esenler Belediyesi, depremzede çocuklara moral vermek amacıyla 200 Vanlı çocuğu aileleri ile birlikte sinemaya götürdü. Esenler Belediyesi’nin sayesinde sinema ile tanışan birçok çocuk, kısa bir süreliğine de olsa yaşadıkları deprem felaketinin etkisinden sıyrılarak güzel bir gün geçirdiler.
Facebook
Google
Twitter
Yazdır
Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Van’da 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen deprem felaketinden sonra Esenler’ e göç eden depremzede ailelerin çocuklarını sinemaya götürdü. Esenler Belediyesi’nde  bir araya gelen çocuklar, Davutpaşa Caddesi’ndeki  Espri Alışveriş Merkezi’nin üst katındaki sinemaya giderek, vizyondaki “Çizmeli Kedi” filmini izlediler.  Beyaz perdeye kitlenerek filmi büyük bir dikkat ve beğeni ile izleyen çocuklar, filmin ilk seansından sonra sinemanın kafesinde kendilerine ikram edilen patlamış mısırları da büyük bir iştahla yediler.




İlk defa sinema izlediler

Özellikle Van’ın köylerinden gelen ve hayatlarında ilk defa sinemada bir film izleyen çocuklar, kısa bir süreliğine de olsa depremin korkularını üzerlerinden atma şansı yakaladılar. Film sonunda yüzleri güler bir şekilde sinemadan ayrılan çocuklar, kendilerine bu imkanı sunan Esenler Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Depremzede vatandaşlara Van’daki 5 kardeş köyde çeşitli hizmetler verdiklerini hatırlatan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Deprem sebebiyle göç edip Esenler’e gelen vatandaşlara da yardım eli uzatıyoruz. Deprem korkusu ve acısı yaşayan çocukları sinemaya götürerek onlara psikolojik destek olmayı amaçladık. Benzer etkinliklerimiz sürecek” dedi.

Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
olimpa
Yazarlar
White Hill
Anket
Sitemizi beğendiniz mi?
Evet
Hayır
Kararsızım
fly
Fotogaleri
Real İstanbul
Videogaleri
İtalyan Hastanesi
Namaz Vakitleri
İmsak
42:0
Güneş
34:0
Öğlen
:08:0
İkindi
:03:0
Akşam
:29:0
Yatsı
:11:0
Çok Okunanlar
aktuellife
Finans
İMKB 100
56935
USD ALIŞ
1.8300
USD SATIŞ
1.8400
EURO ALIŞ
2.3350
EURO SATIŞ
2.3500
POUND ALIŞ
2.8780
POUND SATIŞ
2.9200
ALTIN ALIŞ
94.2430
ALTIN SATIŞ
94.6820
Gençkuşak Aktüel
Tarihte Bugün
1994 Hacda şeytan taşlama sırasında izdiham çıktı: Yedisi Türk olmak üzere 185 hacı öldü.
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Yazılım: Haber Sitesi Kur
onaltidokuz