Aktüel Gazete
fonexkozmetik
Son Dakika
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kulüplere ceza yağdırdı Erol Ersan yeniden BİGİAD Başkanı GÜÇLÜ AİLE İÇİN HERKES SEFERBER OLMALI 14 MİLYON KONUT ELDEN GEÇİRİLECEK Boğaziçi Köprüsü'ne Galatasaray'ın 20x10 metre bayrağıasıldı Mehmet Topal ailesiyle Ataköy Marina Park'ta Prof. Dr. Candeğer: Avcı Prof. uyarı cezası aldı İstanbul'da şiddetli yağış trafiği felç etti Dörtyol' da çatışma Ak Parti İl Başkan Yardımcısı öldürüldü
ZeytinburnuBağcılarKüçükçekmeceBeylikdüzüEsenlerBayrampaşaFatihBeyoğluAvcılarEsenyurtBakırköyBeykoz
Diğer İlçeler
 Erol Ersan yeniden BİGİAD Başkanı
Erol Ersan yeniden BİGİAD Başkanı
 
GÜÇLÜ AİLE İÇİN HERKES SEFERBER OLMALI
GÜÇLÜ AİLE İÇİN HERKES SEFERBER OLMALI
 
Selim Gülgören: 'Kanım kaynar müzik yapmak icin'
Selim Gülgören: 'Kanım kaynar müzik yapmak icin'
 
Abay'da En Renkli Engelli Haftası kutlaması
Abay'da En Renkli Engelli Haftası kutlaması
Kaya Çilingiroğlu Emniyette İfade Verdi
 
Kaya Çilingiroğlu Emniyette İfade Verdi
22 Şubat 2012 Çarşamba 16:20
Kaya Çilingiroğlu, Twitter'daki iddialar üzerine açılan soruşturma kapsamında Emniyete geldi.
Facebook
Google
Twitter
Yazdır
Kaya Çilingiroğlu, yapımcı Erol Köse'nin 5 ay önce kendisi ve Hülya Avşar hakkında twitter'daki iddiaları üzerine açılan soruşturma kapsamında Emniyete geldi. Polise ifade veren Çilingiroğlu ifadesinde "Hakaret ve iftira içerikli yorum yazan Erol köse'den şikayetçiyim. O yazılarını şu an internet sayfasında silmiş ancak daha önce savcılıkta verdiğim şikayet dilekçemde bu yazıların görüntüleri var" dedi. Twitter hesabında yazdıklarından ötürü birçok ünlü ismin şikayetçi olduğu Müzik yapımcısı Erol Köse'nin "Kaya Çilingiroğlu" dosyası emniyete 5 ay sonra ulaştı. Erol Köse 5 ay önce twitter hesabında Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu hakkında çeşitli iddialarda bulunmuştu. İddialar ilgili Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu geçtiğimiz Eylül ayında Erol Köse hakkında savcılığa şikayette bulunmuştu. Savcılık tarafından başlatılan soruşturmada iki hafta önce ifadesi alınan Erol Köse, olayla ilgili takipsizlik kararı verilmesini istemişti. Erol Köse'nin ifadesini alan savcılık, polise şikayetiyle ilgili Kaya Çilingiroğlu'nun ifadesini alınması talimatını verdi.Bu sabah saatlerinde Asayiş Şube Müdürlüğüne gelen Kaya Çilingiroğlu'nun şikayetiyle ilgili ifadesi alındı. Yaklaşık 1 saat Emniyet Müdürlüğünde kalan Kaya Çilingiroğlu ifadesinde, "Erol Köse, benim eski eşim Hülya Avşar ve yeni eşim Feraye Tanyolaç hakkında hakaret ve iftira dolu yazılarını internet üzerinde yazmıştı. Bu yazılar şimdi silinmiş ama eski şikayet dilekçemde bu yazıların orjinal görüntüleri mevcut. Ayrıca Erol Köse, yazdığı yazılar hakkında çeşitli TV ve basında bu yorumlarını tekrarladı. Bu konuyla ilgili Erol Köse'den şikayetçiyim" dedi. İfadesinin ardından emniyette ayrılırken konuşan Kaya Çilingiroğlu, "Erol Köse ile ilgili bir dava için emniyette geldim. Yeniden ifade verdim" diye konuştu.

Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
olimpa
Yazarlar
White Hill
Anket
Sitemizi beğendiniz mi?
Evet
Hayır
Kararsızım
fly
Fotogaleri
Real İstanbul
Videogaleri
İtalyan Hastanesi
Namaz Vakitleri
İmsak
42:0
Güneş
34:0
Öğlen
:08:0
İkindi
:03:0
Akşam
:29:0
Yatsı
:11:0
Çok Okunanlar
aktuellife
Finans
İMKB 100
56539
USD ALIŞ
1.8230
USD SATIŞ
1.8330
EURO ALIŞ
2.3270
EURO SATIŞ
2.3420
POUND ALIŞ
2.8680
POUND SATIŞ
2.9150
ALTIN ALIŞ
93.9140
ALTIN SATIŞ
94.2430
Gençkuşak Aktüel
Tarihte Bugün
1979 San Francisco, California'da Dan White'ın Harvey Milk ve George Moscone cinayetlerinden minimum cezayı almasına karşı 'White Night Riots'(Beyaz Gece Ayaklanması) yaşandı.
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Yazılım: Haber Sitesi Kur
onaltidokuz