Söz Sırası Aziz Yıldırım'da 21 Şubat 2012 Salı 17:32 Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanığın yargılandığı futbolda şike davasına devam ediliyor.
"Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanık için açılan davanın 6. duruşması Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda devam ediyor.
SÖZ SIRASI AZİZ YILDIRIM'DA Futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım savunmasına başladı. İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden davanın öğleden sonraki oturumunda Aziz Yıldırım'ın savunması alınıyor. YILDIRIM'DAN MAHKEME BAŞKANINA: "BURADA YARGILANAN FENERBAHÇE" Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, salondaki yoğunluktan dolayı "İçeride sadece bir Fenerbahçeli istiyorum" dedi. Aziz Yıldırım ise Ekinci'ye "Bunu yapamazsınız. Burada yargılanan Fenerbahçe" yanıtını verdi. TARAFTARLAR ÇAĞLAYAN'DA Tutuklu olarak yargılanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu, Mali İşler Müdürü Tamer Yelkovan ve Amatör Şubeler Genel Koordinatörü Cemil Turan'a destek vermek için düne oranla az sayıda da olsa sarı-lacivertli taraftarlar üzerlerine vazifeyi edindikleri destek için İstanbul Adalet Sarayı'nın dışında seslerini duyurmaya çalışıyorlar... AYKUT VE VOLKAN DURUŞMAYI İZLEYECEK Tutuklu olarak yargılanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu, Mali İşler Müdürü Tamer Yelkovan ve Amatör Şubeler Genel Koordinatörü Cemil Turan'a destek vermek için takımı temsilen Volkan Demirel, Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcısı İsmail Kartal ile adliyeye geldiler. Kocaman ve Demirel duruşmayı izlemek üzere mahkeme salonuna girdiler. İstanbul Adalet Sarayı'na gelen diğer isimler ise Başkanvekili Nihat Özdemir ile Fenerbahçeli eski yönetici Mahmut Uslu oldu.
1979 San Francisco, California'da Dan White'ın Harvey Milk ve George Moscone cinayetlerinden minimum cezayı almasına karşı 'White Night Riots'(Beyaz Gece Ayaklanması) yaşandı.