Aktüel Gazete
fonexkozmetik
Son Dakika
Meyve suları asitten daha asitli Yeni Askerlik Kanunu kabul edildi 29 ile süper başkanlık modeli geliyor Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kulüplere ceza yağdırdı Erol Ersan yeniden BİGİAD Başkanı GÜÇLÜ AİLE İÇİN HERKES SEFERBER OLMALI 14 MİLYON KONUT ELDEN GEÇİRİLECEK Boğaziçi Köprüsü'ne Galatasaray'ın 20x10 metre bayrağıasıldı Mehmet Topal ailesiyle Ataköy Marina Park'ta Prof. Dr. Candeğer: Avcı Prof. uyarı cezası aldı
ZeytinburnuBağcılarKüçükçekmeceBeylikdüzüEsenlerBayrampaşaFatihBeyoğluAvcılarEsenyurtBakırköyBeykoz
Diğer İlçeler
 Erol Ersan yeniden BİGİAD Başkanı
Erol Ersan yeniden BİGİAD Başkanı
 
GÜÇLÜ AİLE İÇİN HERKES SEFERBER OLMALI
GÜÇLÜ AİLE İÇİN HERKES SEFERBER OLMALI
 
Selim Gülgören: 'Kanım kaynar müzik yapmak icin'
Selim Gülgören: 'Kanım kaynar müzik yapmak icin'
 
Abay'da En Renkli Engelli Haftası kutlaması
Abay'da En Renkli Engelli Haftası kutlaması
Üsküdar Belediyesi'nden örnek alınacak hizmet
 
Üsküdar Belediyesi'nden örnek alınacak hizmet
18 Şubat 2011 Cuma 13:52
Üsküdar Belediyesi’nin ilçede vefat eden vatandaşların defin işlemleri ile ailelerine zor günlerinde hizmet etmek için Taziye komisyonu kurdu.
Facebook
Google
Twitter
Yazdır
Üsküdar Belediyesi’nin ilçede vefat eden vatandaşların defin işlemleri ile ailelerine en zor günlerinde hizmet etmek ve destek olmak amacıyla kurmuş olduğu Taziye Komisyonu’nun çalışmaları örnek proje ve hizmet olarak dikkat çekiyor. 
 
Üsküdar Belediyesi Taziye Komisyonu’nun çalışmalarını ilçe ve beldelerinde uygulamak isteyen bir çok belediye, komisyonun hizmetlerini ve yapılan çalışmaları yerinde görmek için Üsküdar Belediyesi’ni ziyaret ediyor. Eskişehir’in 360 bin nüfusa sahip en büyük ilçesi olan Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, vefat eden vatandaşların ailelerine yönelik olarak başlatmayı planladıkları hizmetle ilgili olarak Üsküdar Belediyesi’ni ziyaret ederek Taziye Komisyonu’nun çalışmaları hakkında bilgi aldı.  
 
Üsküdar’da oturan aileleri yakınlarının vefatı sonrası en kötü günlerinde yalnız bırakmayan belediye yetkilileriyle birlikte önce Üsküdar Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nde yapılan çalışmaları inceleyen Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, daha sonra da defin sonrası aile ziyaretlerine eşlik etti.
Geçtiğimiz yıl Üsküdar’da oturan toplam 2 bin 305 kişi hayatını kaybederken Üsküdar Belediyesi Taziye Komisyonu bin 132 aileye başsağlığı ziyaretinde bulundu. 1. 359 ailenin talebi üzerine de belediyeye ait otobüsleri cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis edildi.

Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
olimpa
Yazarlar
White Hill
Anket
Sitemizi beğendiniz mi?
Evet
Hayır
Kararsızım
fly
Fotogaleri
Real İstanbul
Videogaleri
İtalyan Hastanesi
Namaz Vakitleri
İmsak
42:0
Güneş
34:0
Öğlen
:08:0
İkindi
:03:0
Akşam
:29:0
Yatsı
:11:0
Çok Okunanlar
aktuellife
Finans
İMKB 100
56539
USD ALIŞ
1.8230
USD SATIŞ
1.8330
EURO ALIŞ
2.3270
EURO SATIŞ
2.3420
POUND ALIŞ
2.8680
POUND SATIŞ
2.9150
ALTIN ALIŞ
93.9140
ALTIN SATIŞ
94.2430
Gençkuşak Aktüel
Tarihte Bugün
1979 San Francisco, California'da Dan White'ın Harvey Milk ve George Moscone cinayetlerinden minimum cezayı almasına karşı 'White Night Riots'(Beyaz Gece Ayaklanması) yaşandı.
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Yazılım: Haber Sitesi Kur
onaltidokuz