islami sohbet almanya sohbet sohbet siteleri mobil sohbet bets10 giriş

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Partimize Yarın Yeni Katılımlar Olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları’nın düzenlediği AK Gençlik Strateji ve İstişare Kampının kapanış programında gençlere hitap etti.

GÜNCEL Yayın: 13 Ağustos 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 13.08.2025 17:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Konuşmasında gençlerin siyasetteki belirleyici rolüne vurgu yapan Erdoğan, 2023 seçimlerinde gençlerden gördükleri desteğin önemine değindi.

AK Parti Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda Erdoğan, gençlik kolları temsilcilerine ve davetlilere seslenerek şunları söyledi:
“Sevgili gençler, tarihiyle, milletiyle ve bayrağıyla bütünleşmiş AK Parti gençliği, dava aşkınız ve coşkunuz için teşekkür ediyorum. İstişare kültürümüzü her kademede sürdürüyoruz. Kamp süresince gençlerin hedeflerini, isteklerini ve kaygılarını değerlendirdik. Sizler bu bilgiler ışığında davamıza güç katmaya devam edeceksiniz.”

“Algı operasyonlarına rağmen büyüyoruz”
Gençlerin siyasetteki adresinin tartışmasız AK Parti olduğunu belirten Erdoğan, “2023 seçimlerinde ilk kez oy kullanan gençlerin yarısından fazlasının desteğini aldık. Her türlü algı operasyonuna rağmen saflarımızı genişletiyoruz. Dosta güven, rakibe korku vermeye devam ediyoruz” dedi.

“Yarın yeni katılımlar olacak”
Partilerine yarın yeni katılımlar olacağını açıklayan Cumhurbaşkanı, “Türkiye’yi asırlık hedeflerine gençlerimiz ulaştıracak. Bizden aldığınız sancağı daha da yücelteceğinize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“En büyük miras terörsüz Türkiye”
Erdoğan, en büyük hedeflerinin terörsüz bir Türkiye olduğunu belirterek, “Sabırla, cesaretle ve samimiyetle bu hedefe yürüyoruz. Yapamazsınız diyenlere kulak asmayacağız” dedi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i de eleştiren Cumhurbaşkanı, CHP’deki yolsuzluk iddialarına değinerek, “Baklava kutularından, valizlerden fışkıran rüşvet paraları ortadayken hâlâ gündemi değiştirme çabasındalar” diye konuştu.

Erdoğan, adaletin er ya da geç tecelli edeceğini ve Türkiye’nin gençleriyle birlikte daha güçlü bir geleceğe ilerleyeceğini vurguladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.