islami sohbet giftcardmall/mygift bizim mekan cinsel chat mobil chat sohbet izmir chat sohbet dini chat sohbet odaları

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ramazan Öncesi “Seferberlik” Çağrısı: Hz. Ömer’i Örnek Gösterdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaklaşan Ramazan ayı öncesinde önemli mesajlar verdi.

GÜNCEL Yayın: 12 Şubat 2026 - Perşembe - Güncelleme: 12.02.2026 16:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ramazan-ı Şerif’in manevi atmosferine uygun şekilde hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Erdoğan, özellikle belediye başkanları ve teşkilatlara sosyal destek konusunda büyük sorumluluk düştüğünü söyledi.

“Tenceresi Kaynamayan Ev Varsa Vebali Bizdedir”

Konuşmasında kış şartlarının zorluklarına dikkat çeken Erdoğan, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaşmanın hayati önem taşıdığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hiçbir hanenin yalnız bırakılmaması gerektiğini ifade ederek, “Ramazan’da ocağı yanmayan tek bir ev bile varsa bunun sorumluluğu önce bizlerin üzerindedir” mesajını verdi.

Hz. Ömer Örneğiyle Hassasiyet Vurgusu

Erdoğan, İslam tarihinden Hz. Ömer’in adalet ve sorumluluk anlayışını örnek göstererek yöneticilerin halkın durumunu bizzat yerinde görmesi gerektiğini söyledi.

Yoksul ve dar gelirli vatandaşların kapılarının çalınmasını isteyen Erdoğan, ihtiyaç sahiplerinin mutlaka bulunması gerektiğini dile getirdi.

“Yoksul Mahallelere Gidin, Selamımı Götürün”

Parti teşkilatına ve yerel yöneticilere çağrıda bulunan Erdoğan, özellikle yoksul mahallelerde yaşayan vatandaşlarla doğrudan temas kurulmasını istedi..

Erdoğan, halkla iç içe olmanın sadece siyasi değil, aynı zamanda insani ve vicdani bir sorumluluk olduğunu belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.