islami sohbet almanya sohbet sohbet siteleri mobil sohbet bets10 giriş

Esenyurt 8 Yıl Bekledi, Hastane Açılıyor: Çapa’ya da Tahsis Edildi

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Esenyurt’ta yapımı yaklaşık 8 yıl süren 300 yataklı modern hastanenin Eylül ayında açılacağını duyurdu. Hastanenin bir bölümünün İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi tarafından da kullanılacağı belirtildi.

SAĞLIK Yayın: 16 Ağustos 2025 - Cumartesi - Güncelleme: 16.08.2025 23:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, İstanbul’daki sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İstanbul Valisi Davut Gül’ü ziyaretinin ardından basın mensuplarına konuşan Memişoğlu  Esenyurt’ta uzun süredir tamamlanması beklenen hastane için tarih verdi.

“İnşaatı biten 300 yataklı Esenyurt Hastanemiz, Eylül ayı başında bize teslim edilecek. Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi’nin yanında, modern donanımlarla hizmet verecek yeni bir sağlık merkezi oluşturduk. Bu hastaneyi hem biz hem de İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi birlikte kullanacağız. Bir kısmını da onlara tahsis ettik.” ifadelerini kullandı

Bakan Memişoğlu, projenin “Sağlıklı Türkiye Yüzyılı” vizyonunun önemli adımlarından biri olduğunu vurgulayarak, hem bölge halkının hem de tıp öğrencilerinin yararlanabileceği bir sağlık merkezi ortaya çıktığını dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.