islami sohbet bizim mekan çemberleme makinası kurumsal web dini chat sohbet odaları

TİMBİR heyetinden Ankara İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek'e ziyaret

TİMBİR heyeti, Ankara İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek'i ziyaret etti. Görüşmede medya-emniyet iş birliği, doğru bilgilendirme, dijital medya ve dezenformasyonla mücadele konuları ele alındı.

GÜNCEL Yayın: 20 Haziran 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 20.06.2026 00:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) heyeti, Ankara İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek'i ziyaret etti.

Ziyarete, TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Cengiz Aksan ile Birlik Haber Ajansı Genel Müdürü Muhammet Kaçar katıldı.

Gerçekleştirilen görüşmede, medya ile emniyet teşkilatı arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi, kamuoyunun doğru ve hızlı bilgilendirilmesi, dijital medyanın gelişimi ve güvenli internet kullanımı gibi başlıklar değerlendirildi.

Toplantıda ayrıca dezenformasyonla mücadele, basın mensuplarının çalışma koşulları ve toplum güvenliğine yönelik yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

TİMBİR heyeti, misafirperverliği dolayısıyla Ankara İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek'e teşekkür ederek, kurumlar arası iletişim ve iş birliğinin önemine dikkat çekti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.