
TİMBİR heyetinden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’a ziyaret
TİMBİR heyeti, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ile yerel yönetim, medya ve iş birliği imkanlarını görüştü.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) heyeti, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarete TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Cengiz Aksan ile Genel Sekreter ve Birlik Haber Ajansı Genel Müdürü Muhammet Kaçar katıldı.
Görüşmede yerel yönetimlerin kent yaşamındaki rolü, medya ile belediyeler arasındaki iletişim ve iş birliği imkanları ele alındı. Keçiören Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar ve yeni dönem projeleri hakkında da değerlendirmelerde bulunuldu.
Sosyal belediyecilik çalışmaları değerlendirildi
Görüşmede Keçiören Belediyesi’nin sosyal belediyecilik kapsamında yürüttüğü çalışmalar da gündeme geldi. Vatandaşlara yönelik hizmetlerin yanı sıra aileler, çocuklar, gençler ve dezavantajlı gruplara yönelik sosyal destek projeleri değerlendirildi.
Keçiören’in nüfusu ve şehir yapısıyla Ankara’nın önemli ilçelerinden biri olduğuna dikkat çekilirken, belediyenin sosyal hizmet, çevre ve şehir düzenlemeleri, kültür-sanat ve gençlik alanlarındaki çalışmaları ele alındı.
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, ilçede vatandaş odaklı bir yönetim anlayışıyla çalıştıklarını belirterek, ihtiyaçlara yönelik projeler geliştirmeye ve sosyal belediyecilik çalışmalarını güçlendirmeye devam edeceklerini ifade etti.
TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ise yerel yönetimlerin çalışmalarının kamuoyuna doğru ve etkin şekilde aktarılmasının önemine dikkat çekti. Basa, dijital medyanın şehirlerin ve yerel projelerin tanıtılmasında önemli bir rol üstlendiğini belirtti.








