islami sohbet bizim mekan çemberleme makinası kurumsal web dini chat sohbet odaları

23 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu: 48 organizatör yakalandı

23 ilde düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonlarında 48 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 31’i tutuklanırken, 17’si hakkında adli kontrol kararı verildi.

GÜNCEL Yayın: 24 Ağustos 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 24.08.2026 20:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Operasyonlar 23 ilde düzenlendi

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı koordinasyonunda yürütülen çalışmalarda, insansız hava araçlarıyla havadan, jandarma ekipleriyle de karadan operasyonlar gerçekleştirildi.

Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bitlis, Çanakkale, Düzce, Edirne, Erzurum, Hatay, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Manisa, Muğla, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tunceli ve Van’da düzenlenen operasyonlarda 48 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı.

31 şüpheli tutuklandı

Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 31’i tutuklandı. Diğer 17 şüpheli hakkında ise adli kontrol hükümleri uygulandı.

Operasyonlarda ayrıca göçmen kaçakçılığında kullanıldığı değerlendirilen 83 araç ile 18 bot ve bot motoru ele geçirildi.

Yetkililer, operasyonlarda görev alan jandarma ve sahil güvenlik personeli ile çalışmalara destek veren ekipleri tebrik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.