
Erzurum’da Feci Kaza: Aynı Aileden 2 Kişi Hayatını Kaybetti
Erzurum’un Pasinler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 2 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı.

Erzurum’un Pasinler ilçesinde bayram dönüşü meydana gelen trafik kazası faciayla sonuçlandı. Aynı aileyi taşıyan aracın kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaçlara çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
Kaza, Erzurum-Pasinler kara yolu üzerindeki bir dinlenme tesisi yakınında meydana geldi. İlk belirlemelere göre seyir halindeki araç, sürücüsünün henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yoldan çıkarak ağaçlara çarptı.
Kazada araçta bulunan sürücü Muhammet A. ile birlikte Ömer Ali A., Ayşe A., Emirhan A., Ahmet Efe A., Ayşe A. ve Celil A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale kaza yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla Erzurum’daki çeşitli hastanelere kaldırıldıkları bildirildi.
Hastaneye kaldırılan yaralılardan Ahmet Efe A. ile Ayşe A., doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavilerinin devam ettiği, 1 kişinin ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Bayram ziyaretinden dönen ailenin yaşadığı kaza, bölgede büyük üzüntüye yol açtı. Kazayla ilgili ekipler tarafından inceleme başlatıldı.








