islami sohbet bizim mekan giftcardmall/mygift bets10.buzz taraftarium24 taraftarium24 dini chat sohbet odaları

Fenerbahçe’de sakatlık krizi: 4 futbolcu 3 hafta sahalardan uzak

Süper Lig’in 23. haftasında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’de sakatlık alarmı verildi. Sarı-lacivertli ekipte dört önemli oyuncunun yaklaşık üç hafta forma giyemeyeceği açıklandı.

SPOR Yayın: 24 Şubat 2026 - Salı - Güncelleme: 24.02.2026 18:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Süper Lig’de Kasımpaşa deplasmanından 1 puanla dönen Fenerbahçe’de maçın önüne sakatlık gelişmeleri geçti. Teknik Direktör Domenico Tedesco, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada kaleci Ederson Moraes’in yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağını duyurdu.

Takımda ayrıca Anderson Talisca, Jayden Oosterwolde ve Çağlar Söyüncü’nün de benzer süreyle forma giyemeyeceği belirtildi.

Savunmada zorunlu değişiklikler

Mücadelenin ilk yarısında sarı-lacivertliler peş peşe sakatlık şoku yaşadı. 27. dakikada sakatlanan Çağlar Söyüncü oyuna devam edemedi. 40. dakikada ise Jayden Oosterwolde sakatlanarak kenara geldi. Teknik heyet savunma hattında zorunlu değişikliklere gitmek durumunda kaldı.

Uzatma dakikalarında büyük heyecan

Karşılaşmanın son bölümü adeta nefes kesti. Fenerbahçe, 90+5. dakikada bulduğu golle öne geçti. Ancak uzatma dakikalarının son anlarında gelen golle skor 1-1’e geldi. Bu sonuçla sarı-lacivertliler zirve yarışında kritik bir fırsatı değerlendiremedi.

Fenerbahçe’de yaşanan sakatlıklar, önümüzdeki haftalarda kadro planlamasını doğrudan etkileyecek gibi görünüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.