islami sohbet bizim mekan çemberleme makinası kurumsal web dini chat sohbet odaları

Gazze'de can kaybı 73 bin 221'e yükseldi

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, Ekim 2023'ten bu yana İsrail saldırılarında yaşamını yitirenlerin sayısının 73 bin 221'e ulaştığını açıkladı. Son 48 saatte 7 kişinin hayatını kaybettiği, 28 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

AVRASYA Yayın: 11 Temmuz 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 11.07.2026 14:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına ilişkin güncel verileri paylaştı.

Bakanlığın açıklamasına göre, Ekim 2023'ten bu yana düzenlenen saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 73 bin 221'e yükseldi. Yaralı sayısının da her geçen gün arttığı belirtilirken, sağlık ekiplerinin bölgede ağır şartlar altında çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

Açıklamada, son 48 saat içinde düzenlenen saldırılarda yaşamını yitiren 7 kişinin cenazesinin hastanelere ulaştırıldığı, ayrıca 28 yaralının tedavi altına alındığı aktarıldı.

Gazze'deki yetkililer, devam eden saldırılar nedeniyle can kaybı ve yaralı sayısının artmaya devam ettiğini bildirirken, bölgedeki insani durumun da giderek ağırlaştığına dikkat çekti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.